Allerede parykkunde?

ALLEREDE PARYKKUNDE
Udvalget af parykker er idag så stort at alle dine ønsker kan imødekommes. Vores standardlager dækker alt fra maskinfremstillede til håndlavede og skridsikre parykker, og vi har parykker til både herrer og damer. Hos os finder du også parykker i flere forskellige hovedstørrelser, både i kunstfiber og i ægte hår. Alt i alt råder vi over 100-vis af modeller i alle tænkelige farvekonbinationer.

  • Ægtehårsparykker
    Vi tilbyder også standardkollektioner af ægtehårsparykker. Ægtehårsparykkerne findes i en lang række farver, længder og frisurer som let kan tilklippes. Ægte hår er dyrere end fiberhår men da vi også har egenproduktion af vores parykker, kan vi levere ægte hår til priser fra 5200.-
  • Stort paryklager
    Med et stort paryklager dækker vi efterspørgelsen hos både vores forhandlere og vores egne kunder. Vi kan tilbyde parykker i alle varianter, kvaliteter og prisklasser. Vi importerer det bedste fra de store udenlandske kollektioner og har eneforhandling i Danmark af to af Europas førende mærker. Under punktet ‘parykker’ har du mulighed for at se et lille udvalg fra vores leverandører. Du er også meget velkommen til at ringe og bestille et katalog.
  • Individuelt fremstillede parykker
    Vores speciale er individuelt fremstillede hårløsninger. Vi arbejder efter mål og med afstøbninger og leverer speciallavede hår, der er tilpasset netop dig.

SE VORES UDVALG
Med et stort paryklager dækker vi efterspørgslen hos både vores forhandlere og vores egne kunder. Vi kan tilbyde parykker i alle varianter, kvaliteter og prisklasser. Vi importerer det bedste fra de store udenlandske kollektioner og har eneforhandling i Danmark af to af Europas førende mærker.

KONTAKT OS – VORES GODE RÅD ER GRATIS!
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os