Fiber hår

EN ENORM UDVIKLING
Der er sket en enorm udvikling indenfor parykfremstillingen de seneste 15 år. Finn Waldorf kunne fortælle om hvordan man i 70’erne havde 5 styles i 4 farver –med det udvalg rejse han og hans kolleger rundt til landets førende varehuse for at sælge parykker til de mange ivrige kunder.

1000-VIS AF DESIGNS
I dag råder vi over måske tusind designs i mange, mange farver, farvemix, rodfarver, striber, reflekser, krøl, strit og fald, langt, kort, afro og blidt bølgende.

Mulighederne er næsten uudtømmelige når det gælder fiberhår. Alt kan lade sig gøre, alt kan trylles frem fra leverandørerne rundt omkring i verden.

Mine frisører og jeg nyder at kunne tilbyde flotte løsninger og fiberhår produceres i dag også som fuldt håndlavede eller med mono – dvs håndlavet i fronten ligesom man laver det i de fine ægtehårsparykker.

DAGLIG PLEJE AF FIBER
Fiberhår skal vaskes i koldt vand med specialshampoo og den er ligeså flot stylet efter vask som da den blev pakket ud af æsken.

Det eneste minus ved fiberhår er, at de ikke tåler varme – en varm ovn, kogende kartofler eller føntørring kan de ikke tåle. Sport og svømning kan de heller ikke klare og vi fraråder at man sover med fiberhår, da holdbarheden forringes markant, når parykken udsættes for varme, slid og sved under søvnen.

KONTAKT OS – VORES GODE RÅD ER GRATIS!
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os