Historien om Splendid Hair

Historien om splendid hair

Det hele startede i 2009, da Charlotte Elsted overtog forretningen House of Waldorf efter Finn Waldorf, som havde været banebrydende inden for hår og hårløsninger i mere end 30 år. De gamle håndværksmæssige traditioner og den livslange erfaring, som Finn Waldorf havde, blev dermed videreført til næste generation.

Med Charlotte kom også nye toner i House of Waldorf. Charlottes baggrund som model og stylist tilførte et nyt aspekt til den ’gamle’ virksomhed. Det handler nemlig ikke kun om hår og om at afhjælpe hårproblemer. Det handler om at få et nyt look og efterhånden blev hårextensions enhver kvindes allerkæreste skønheds-accessories.

Men kvaliteten på hårextensions var for ringe og derfor startede Charlotte Elsted sin jagt på førsteklasses hårextensions, der kunne matche det skandinaviske hår.

Det blev begyndelsen på HOW by Charlotte Elsted og vores helt egen produktserie: Splendid Hair.

Splendid hair extensions – 1. klasses hår

“Splendid Hair er verdens bedste extensions”. “Det tør vi sige, fordi vi har arbejdet med det både i salonen på Frederiksberg og til mange shows.” siger Charlotte Elsted, der råder over 300 m2 smukke, lyse lokaler opdelt i barbershop, frisørsalon og specialsalon for parykker og første klasses hårextensions på Frederiksberg og i Roskilde.

Personligt udvalgt

Charlotte tager personligt til Indien, Kina og til fabrikken i Europa, for at kontrollere hele processen fra udvælgelse af håret, over den efterfølgende farvning, til den endelige bearbejdning, Dette gælder naturligvis også, når der leveres ægtehårs parykker til såvel private, som film, teater og tv.

Det bedste til branchen

Som frisør kan du købe Splendid hair extensions engros.
Det europæiske hår, er kendt for dets silkebløde tekstur og eastisitet og alt er manuelt behandlet og håndlavet til mindste detalje. Vi har forhandlet os frem til gode priser, hos nogle af verdens største producenter. Det er derfor muligt at levere til priser, som altid er konkurrencedygtige.

Køb engros

Lige nu kan du oprette dig som engroskunde og få et godt tilbud
på en extensionxs opstartspakke inkl. kursus.
Log in eller opret dig som ny kunde her

Med venlig hilsen
Charlotte Elsted

Svaret på alle din drømme!

Hairextension er løsningen, hvis dit hår er tyndt, ødelagt eller knækker, og ikke kan blive længere end til skulderen. Eller hvis du ønsker en ny, flot frisure og ikke vil vente til det gror ud af sig selv.

Der findes flere forskellige løsninger, der hver især har sine fordele.

Påsætningen udføres med 100% ægte remy hår. Indisk hår egner sig bedst til at kombinere med et skandinavisk hår, da strukturen, modsat det kinesiske,  ligner det europæiske hår og fordi det indiske hår traditionelt er ”jomfruhår” dvs hår der ikke er har været kemisk behandlet med farver og permanent.

Kontakt os – vores gode råd er gratis!

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Ring på tlf. 35 36 35 62 eller skriv en mail til charlotte@hairbyhow.dk.