Hair for life/ Hår for livet

Den optimale løsning

Hair for Life – Hår for livet er den optimale løsning til dig, der ønsker at kompensere for dit hårtab på den mest fleksible, sikre og naturtro måde. Systemet anvendes af mænd og kvinder. Håret fremstilles i 100% ægte hår på en meget fin og ultra tynd bund af silicone eller net. Vi fastgør den mængde hår du har behov for og samtidig skaber vi den frisure du altid har ønsket dig.

Dækker dit behov

Hair for life er et system der egner sig glimrende både som hårdel, toupe eller som helparyk. Behovet kan være forskelligt men princippet er altid det samme. Er der tale om en helparyk, eller større områder, laver vi en afstøbning af din hovedform og fremstiller herefter håret individuelt til dig.

Sådan virker det

Hair for Life er en pålimning af en ultratynd film med hår. Håret er en fleksibel, sikker og naturlig hårløsning, der føles som ens eget. Håret sidder fast på huden 5 uger ad gangen og bliver derefter taget af og sat på med ny lim. Et Contact skin holder ca 2 x 5 uger.

Hårløsninger til den aktive mand og kvinde

Med Contact Skin er der ingen begrænsninger hverken i valg af frisure eller hårtæthed. Splendid Contact Skin kan vaskes og styles helt som dit eget hår, og håret holder i alt slags vind og vejr – ingen bekymringer over det falder af. Derfor kan du også dyrke aktiv sport eller tage en tur i poolen, uden problemer. Med garanti.

Fordele

Vaskes og styles helt som dit eget

Håret holder i alt slags vind og vejr

Håret kan genbruges mange gange

Limen er allergivenlig

Limen kan tåle både fugt og varme

Som dit eget hår

Her er faktisk ingen begrænsninger i frisurevalg eller hårtæthed. Ingen kan se eller føle, at det ikke er dit eget naturlige hår. Du behandler dit nye hår, som var det dit eget naturlige velvoksende hår. Håret sidder fast på hovedbunden i en periode af gangen – typisk 5 uger – hvorefter det tages af, renses, sættes på igen og styles.

Lev som du plejer

Der er ingen grund til bekymring – det falder ikke af. Du sover med dit hår, svømmer, dyrker sport og andre fysisk krævende aktiviteter. Du vasker dit hår, styler dit hår og klipper dit hår i nøjagtig den frisure du ønsker. Det eneste tidspunkt, du ikke har hår på, er, når du er hos os eller hos en af vores forhandlere til det månedlige frisørbesøg.

Bestil tid til en gratis konsultation

Vi kan altid hjælpe dig

Du er altid velkommen til at bestille tid til en konsultation, hvor vi kan
råde og vejlede dig. Det er uforpligtende og virker ofte som en lettelse og befrielse. Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os