Hairtalk tape-on

HOW er Danmarks største forhandler af Hairtalk

Uanset om du laver en fuld extensions eller evt bare tilfører lidt ekstra fylde med en eller to pakker Hairtalk, så kan du skabe fantastiske frisurer og flotte forvandlinger. Dit eget hår sætter ingen begrænsninger for brugen af Hairtalk og takket være det skånsomme tapesystem, så kan Hairtalk også bruges af dig, som måtte lide af hårsygdomme som fx alopecia.

DET NATURLIGE VALG

Hairtalk tape extensions er det naturlige valg for fylde, længde og farvespil til alle med tyndt hår. Den skånsomme tape er medicinsk udviklet, og passer rigtig godt på dit eget hår.

Hairtalk tape extensions kan naturligvis genbruges flere gange. Kom forbi HOW hver 6.-8 uge til en oprykning, hvor dine hairtalk extensions tages nænsomt af, får ny tape på, og genpåsættes. Processen er helt smertefri.

Med korrekt pleje kan dine hairtalk tape extensions holde til 3 oprykninger, dvs ca. 6 måneder. Og tapen ER markedets bedste. Det betyder, at det ikke belaster dit eget hår, hverken ved dagligt brug eller når det skal omsættes.

Hair talk

Hairtalk blev grundlagt i Tyskland i 2005 og udviklede her verdens første tape extensions. I dag er Hairtalk klart en af verdens førende leverandør af hair extensions. HOW har med stolthed forhandlet hairtalk siden starten.