Makeup kursus

BLIV DIN EGEN PERSONLIGE MAKEUP ARTIST

Lær at lægge en fantastisk make up med 3 timers makeup kursus hos Charlotte Elsted, der bl.a. har stylet modeller for Designers Remix og Stine Goya.

BOOK TID
Ring 3536 3562 og book tid.

OM CHARLOTTE
Charlotte Elsted er en af Danmarks dygtigste makeup artister og en meget rutineret underviser. Makeup kurset er perfekt som veninde arrangement. Du lærer alt om personlig fremtoning, lys og skygge, og hvordan du lægger en professionel makeup. Charlotte har været makeup artist på adskillige pladecovers for store danske kunstnere som Nephew, The Ravonettes og Kashmir, på reklamefilm for Coca Cola og modeserier i Eurowoman og Costume.

Læs mere om Charlotte her (åbner nyt vindue)

LÆR DE GRUNDLÆGGENDE TEKNIKKER
Når du ankommer bydes du velkommen og bliver placeret ved et spejl ved siden af de andre deltagere. Charlotte gennemgår jeres ansigter et efter et. Du lærer, hvad der virker på dit eget ansigt og ser, hvordan teknikkerne bruges på de andre deltagere.

Du opfordres til at tage din egen makeup med, så Charlotte kan guide dig igennem hvilken makeup, der virker og ikke virker for dig. Fx hvordan lyser farver kan være med til at gøre din mund større, hvis du har smalle læber.

DET FÅR DU
Der vil blive serveret en forfriskning, og hver deltager vil efter endt kursus modtage et kursushæfte med personlige retningslinjer, anvisninger, tips og tricks.

ANTAL DELTAGERE
Der kan være op til 6 deltagere på hvert make up kursus. Hvis I er flere, der gerne vil af sted sammen, skal I hver købe et værdibevis. Omvendt gennemføres kurset kun ved minimum 3 deltagere.

PRIS
Per person (3-6 deltagere) 795,-

EKSTRA TILBUD
På dagen vil der være supertilbud på hårprodukter og makeup-produkter fra blandt andet Oribe, Phillip B, K-pack og Fudge. Derudover vil der være mulighed for at købe produkter fra det professionelle brand Makeup Factory.

TILMELDING
Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os