Makeup & Styling

MAKEUP & STYLING
HOW ejes i dag af Charlotte Elsted. Og hvem er så denne Charlotte? Hun er blandt landets mest velansete og benyttede stylister.  Gennem mange år har Charlotte figureret på holdlisten hos hårfirmaerne Wella og Sebastian. Mange frisører kender hende fra de mange, mange shows som de gennem tiden har ladet sig underholde og inspirere af.

PROFFESIONEL STYLIST
Til den store tilbagevende,nde modeuge i København er det også Charlotte der står og laver hår for mange af de toneangivende danske modehuse som Designers Remix, Bruuns Bazaar og Ole Yde.

På makeupfronten har Charlotte stået i front for det professionelle amerikanske makeupbrand Trucco og hun har gennem tiden lavet makeup og hår til covers, kataloger og kampagner.

Se filmen om Charlotte her

DEN STORE DAG
Sidst men ikke mindst har Charlotte gennem årene gjort mange skønne kvinder endnu skønnere på deres livs store dag og er på flere bryllupsportaler kåret som årets bedste indenfor hår og makeup – mange år i træk.

Se referencerne her (åbner nyt vindue)

I HOW står Charlotte for oplæringen af samtlige frisører. Det betyder at alle frisører er veluddannede i makeup og styling. Du er altid velkommen til at bede om nye ideer til makeup og farvevalg.

I salonen laver vi også gerne et kursus for dig og dine veninder.

BOOK TID
Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os