Om How

Velkommen til Hair by HOW

(House of Waldorf)

Historien om HOW

House of Waldorf  har været banebrydende  inden for hår og hårløsninger i mere end 40 år. Alle vore medarbejdere er jævnligt på kurser, således at vi altid kan tilbyde dig den bedste og mest tidsvarende viden om hår, klip og styling.

By Charlotte Elsted

I de første mange år var det på teatrene, til modeshows og ved filmoptagelser og tv at Charlotte Elsted brugte sin tid og sine kreative evner, men i 2009 åbnede Charlotte Elsted sin første forretning på Thorvaldsensvej, 2 år efter rykkede forretningen til større lokaler på Dalgas Boulevard. Med Charlotte kom også nye toner til en lidt hengemt og aldrende branche. Charlottes baggrund som model og stylist tilførte nye aspekter til måden at drive en paryksalon.  I 2012 åbnede hun, som en af de første en rigtig barbershop.

I 2016 overtog HOW en salon i Sankt Olsgade i Roskilde. Alt i alt 3 skønne salonener, der alle tilbyder klip af høj faglig standard og i skønne omgivelser.

Hvorfor HOW?

”Det er min mission at gøre hårløsninger til en almindelig og ukompliceret mulighed for alle. Jeg drømmer om, at det igen kan blive almindeligt anerkendt at benytte paryk, som dengang i 70’erne hvor min Tante Bitter havde en række skønne, røde parykker stående på sminkebordet” udtaler Charlotte.

”Mine medarbejdere bliver godt rustet til at give den aller bedste vejledning til vores mange kunder. Det er en fryd og fornøjelse at se, hvor lidt der egentlig skal til, for at ændre et menneskes udseende og dermed muligheder.Når jeg går hjem om aftenen er det med et smil – jeg ved at vi gør en stor forskel og jeg føler at vores kunder går ud af døren med en lethed og et smil, som de ikke havde, da de kom ind”.

At gøre en positiv forskel er min mission med HOW.

Vi arbejder altid målrettetpå at opfylde dine drømme om et smukt og lækkert hår.

Velkommen til HOW by Charlotte Elsted.

Læs mere om vore kompetencerKontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende. Du kan booke tid på tlf 35 36 35 62 eller online.
Du kan også ringe på tlf 52 455 455 dagligt mellem kl 9-11 eller skrive en mail til: Charlotte@hairbyhow.dk.

Charlotte anbefaler


HOWbyCharlotteElsted.dk (klip, farve & styling)

splendidhair.dk (extensions & toupéer)

shop.houseofwaldorf.dk (onlineshop)

menscuttingclub.dk (barbershop)

udenhår.dk (paryk og toupé)