Hvem er vi – personale

CHARLOTTE ELSTED

Charlotte er ejer af HOW og er ansvarlig for paryk- og engrossalget. Charlotte har mange års erfaring med hår, makeup og styling hvilket gennemstrømmer hele salonen. Det er ikke nok at tænke hår – hår gør det ikke alene, men hvis vi medtænker farver, makeup og stil kan man virkelig underbygge og skabe en personlighed så alt kommer til sin ret” udtaler Charlotte. Hun fortsætter: “Jeg håber at du, når du går ud af døren i HOW føler dig ny, glad og forskønnet.”

Ring 52 455 455 i Charlottes telefontid mandag til torsdag kl 9-11.
Ellers skriv til Charlotte: charlotte@hairbyhow.dk

JEANETTE

Jeanette er perfektionist til fingerspidserne og hun laver de flotteste lyse striber i byen. Det er også Jeanette du skal komme til når du skal have unik opsætning til bryllup eller de smukkeste hairextensions.

DITTE

Ditte har hele 30 års erfaring i frisørfaget og den personlige service altid er i højsædet. Ditte kan trylle med både saks, farver og makeup og driver sideløbende med HOW også en lille salon på Christiansborg.

SØREN

Søren er barber – han klipper som en drøm og er eminent til at give et skæg kant og et ansigt personlighed. Med Sørens finurlige humor og skæve indfald er der god stemningen i hele salonen.

Mathilte

MATHILDE

Mathilde er dygtig med sin saks og hun er vores ubetingede nørd når det gælder avancerede farver og skønne balayagebehandlinger. Mathilde kan endvidere lave alt indenfor extensions og toupe. Du kan godt glæde dig til at blive betjent af Mathilde.

LINDA

Linda er trods sit yndige ydre en del af teamet bag COPENHELL. Linda kommer fra Færøerne og er oprindelig uddannet kok. Nu svinger hun kniven i Mens Cutting Club i Gothersgade. Ekstra info… Hvis du spørger hende om tatoveringer, er hun helt i sit es.

DIMITRIOS

Dimitrios er fra Athen og fra en rigtig frisørfamilie. Vi er glade for at byde Dimitrios velkommen i vores team, hvor han med en selvfølgelighed svinger kniv og saks – han er bare grund-dygtig og meget sympatisk

CAMILIA

Camilia er en mega dygtig frisør, der gennem en årrække har drevet Salon Knold og Tot i Hvidovre.

Camilia vil hellige sig barberfaget og glæder sig til at nørde med toupearbejdet.

Vi er glade og stolte over at byde Camilia velkommen d. 15. april.

LINE

Line er uddannet hos Capaldi og har senere være mange år hos Zenz, så det er en dygtig Nørrebropige vi har fået med os.

Line er skøn og smilende og du  vil opleve en engageret frisør, der har styr på sine teknikker og som altid har en finger på modepulsen. Hvis en frisure blive flottere med lidt extensionhår, er Line ikke bleg for at snyde sig til det helt rigtige resultat.

Glæd dig til at opleve Line, når hun med sit smukke ydre og melodiske bornholmske tungemål tryller med saks og farver.

Line er super skarp til krøllet hår, vilde farver og kreativ klip, men også de klassiske udfordrende dameklip er lige Line.

Line har ansvar for at klippe og style vores mange damerkunder i paryksalonerne.

NANNA

Skønne Nanna er frisørelev i HOW, så det kan være Nanna, der tager telefonen når du ringer. Det er også Nanna, der farver dine bryn og vipper. Vi glæder os til at lære Nanna, alt hvad vi ved og kan.

HENRIETTE

Henriette er vores uundværlige solstråle, der sidder med
ansvaret for det daglige regnskab og hvad dertil kommer.
Henriette er i forretningen mandag og torsdag kl 9-12.

ANSØGNINGER
Kunne du også tænke dig at arbejde hos HOW og være med til at sætte standarden for parykker, extensions, toupéer og andre hårprodukter i Danmark, så send en ansøgning til charlotte@hairbyhow.dk