Parykker og hårløsninger

Sarah skal have paryk

Parykker til alle uden hår

Vi tilbyder et bredt udvalg af parykker. Vi har altid mange færdige parykker på lager og importerer fra flere steder i verden. Derfor kan du som kunde som regel, få dit nye hår med samme da. Hos os møder du et  professionelt team af specialuddannede frisører, som altid yder en service i særklasse og har stor erfaring med parykker og hårtab.

Parykker med ægte hår

Ægtehårs åarykker

Klik for at åbne katalog i nyt vindue

Parykker med fiber hår

Fiberhårs parykker

Klik for at åbne katalog i nyt vindue

Både fiber og ægte hår

Klik for at åbne katalog i nyt vindue .-)

Fiberhår

Herreparykker

Ægtehår

Parykker til alle uden hår

Parykker til kemopatienter

Hvorfor taber man håret når man modtager behandling for kræft?

I behandling af kræft anvendes kemoterapi og strålebehandling. Begge behandlingsformer er blevet udviklet og forfinet over en årrække, så man rammer kræftcellerne så præcist som muligt, uden at skade andre celler i kroppen.

Det er desværre stadig sådan, at behandling med stråler eller kemoterapi, betyder et hårtab i større eller mindre grad.

Som parykleverandører er det vores opgave, at konstruere og tilbyde parykker. Vi hjælper kræftramte patienter i vores salonener på Frederiksberg og i Roskilde og sælger desuden parykker til frisører i hele landet.

HOW er særligt udvalgt til at levere Parykker med bevilling eller rekvisition

Vi er udvalgt til at levere parykker til alle sygehusene i Region Hovedstaden og har desuden et tæt samarbejde med kommunerne på Sydsjælland, Roskilde, Holbæk, Næstved, Slagelse, Frederiksberg og København.

Ring til os og lad os hjælpe dig til at ligne dig selv på tlf 3536 3562.

Hårtab kan have indflydelse på dit velvære

Alle har behov for et godt selvværd. Men når man modtager behandling er det, i særlig grad, behovet for at føle sig så almindelig og lig sig selv som muligt, der er vigtigt. Det er klart, at tab af hår har en stor indflydelse på selvfølelsen.

Et menneske, der er ramt af kræft, har nok at kæmpe med i forvejen. Vi står klar til at hjælpe dig med både hår, makeup og hudpleje. I salonenerne kan vi hjælpe dig med at lære at optagene dine bryn og påsætte vipper og vi har alt hvad der findes af fine tørklæder og turbans.

Vi er udvalgt til at levere parykker til alle sygehusene i Region Hovedstaden og har desuden et tæt samarbejde med kommunerne på Sydsjælland, Holbæk, Næstved, Slagelse, Roskilde, Frederiksberg og København.

Lyse lokaler og private rum

I salonerne kan du sidde i fred og ro i separate rum, hvis du har behov for det.

Ring til os og lad os hjælpe dig til at ligne dig selv på tlf 3536 3562

Vi er der for dig

Måske har du vanskeligt ved at forlige dig med tanken om en paryk? Måske mener du ikke at det kan komme til at se naturligt ud? Eller at du vil være bange for at tabe parykken i en uheldig situation?

HOW by Charlotte Elsted har gennem 40 år samlet ekspertise til at kunne hjælpe dig i enhver situation. Vi kan finde lige netop det hår, som du ikke kan finde andre steder. Det kan vi, fordi vi ikke giver op og fordi vi er van til at blive stillet overfor specielle og specifikke opgaver fra både film og teaterfolk, der ved, at vi er gode til at finde det helt rigtige et eller andet sted i verden.

Du skal have det hår, der gør dig tryg og fri, og vi vil meget gerne hjælpe dig.

Kontakt os for mere information om hårtab

For at høre mere om hårtab som følge af kræft, er du meget velkommen til at kontakte os. Charlottes direkte telefon er: 52 455 455, hver dag mellem kl 9-11 eller skriv en mail til: charlotte@hairbyhow.dk

Vi sørger for fuld diskretion og tager hensyn, både når du besøger os, og når vi taler sammen i telefonen.

Hvis vi skal komme hjem til dig, kommer vi i en neutral bil uden logoer.

Parykken kan også sendes direkte til dig med GLS, leveret til døren, helt diskret.