Pleje af paryk & toupè

HAIR FOR LIFE

Gode råd til at opnå det bedste resultat:

  1.  Brug aldrig fingrene i kanten af hårbunden, da du vil trykke lim ud i håret, og der vil komme fedt og snavs mellem hår og hårbund.
  2. Brug aldrig nogen form for fedt eller voks i hår og hårbund, da dette vil løsne bindeevnen i hudlimen.
  3. Brug aldrig shampoo-typer med balsam- eller volumeeffekt.
  4. Brug ikke balsam da dette indeholder forskellige former for olie og silikoner.

NB. Efter påsætningen af dit nye hår – skal du ikke dyrke sport og vaske hår de første 24 timer.

HÅRVASK
Det er vigtigt at du vasker dit hår så ofte som muligt og meget gerne dagligt – derved mindskes limens påvirkning af hudens fedt og snavs og klæbeevnen bibeholdes.

Hudlimen er udviklet så den er vaskbar. Brus lige ned over håret, fordel shampooen i begge håndflader, og stryg det ind i håret fra toppen og nedover. Vandet må ikke være for varmt når du vasker håret.

Dette r en god ide at skylle håret under kraftig tryk men det skal være i en lodret stråle så håret ikke løftes af i siderne. Masser ikke men klap shampooen og dermed det ophobede fedt fra hovedbunden væk.
Tryk forsigtigt alt overflødigt vand bort med et håndklæde.

NB. Hvis håret er langt er det meget vigtigt at du starter med at børste håret i det nederste hår først og bevæger dig opad – ellers kan du komme til at filtre håret unødigt.

Når håret er blevet gennembørstet redes håret i frisurens retning.

Efter 15 – 30 minutter kan du gå over kanten med tænderne på børsten, tryk let langs kanten hele vejen rundt. Pas på aldrig at bruge fingrene, da du kan overføre snavs og fedt til limen.

KUNSTFIBER – PARYK
Der er udviklet speciel shampoo og balsam/eftervask til brug for fiberhår.

Hos HOW har vi også vores eget brand som vi gennem mange hår har udviklet og gjort optimalt for parykkerne.

Vask parykken 1-2 gange ugentlig. Hæld lunken vand i vask eller balje og tilsæt shampoo – brug had der svarer til en 2 krone i hånden til 2 liter vand. Lad parykken ligge i vandbadet i min. 5 minutter. Gnid ikke og vrid ikke – shampooen skal nok gøre arbejdet.

Skyld håret og lav endnu en balje vand – hæld eftervask i – igen svarende til en 2 krone. Lad håret ligge min. 5 minutter i vandbadet. Tag op og dup håret med et håndklæde. Børst og hæng op på parykstativet. Lad tørre natten over.

Sæt endelig ikke parykken nær radiator eller anden varmekilde.

Husk at bruge den udleverede specialbørste når du børster dit fiberhår

ÆGTEHÅR – PARYK
Ægte hår kræver meget pleje. Dels er håret afklippet og det har derfor behov for ekstra næring dels har håret været igennem en kemisk behandling for at komme til at ligne skandinavisk hår i tykkelse og farve.

HOW fører shampoo, balsam, hårkur, dråber ect. Alt efter behov skal dit ægte hår plejes og børstes meget regelmæssigt.

Det er vigtigt at børste håret hver dag – morgen og aften. Når du børster parykken skal du starte i spidserne og arbejde dig langsomt opad.

Ægte hår skal styles som dit eget hår. En god idé er at bruge varmecurlers ellers fladjern hvis du vil have et sundt og sundt look.

Vær opmærksom på at jo mere du bruger føn, varmejern og curlers dea mere slider det på håret. Brug et produkt til beskyttelse af håret mod varmepåvirkning.

Når solen skinner bleges håret. Du kan spraye håret med en conditioner der indeholder solfaktor.

Vi fører naturligvis alle nødvendige produkter i salonen. Du kan selv vælge at komme forbi og købe dine produkter eller få dem sendt med post. Ring eller skriv en mail så sender vi samme dag.

KONTAKT OS – VORES GODE RÅD ER GRATIS
Du er altid velkommen til at kontakte os og høre nærmere. Konsultation er altid gratis og uforpligtende.

Ring på tlf 35 36 35 62 eller skriv en mail til os