SALON I ROSKILDE

HOW BY CHARLOTTE ELSTED ÅBNER FILIAL I ROSKILDE

Nu er det ikke længere nødvendig at rejse helt til København for at få nyt hår hvis man bor i Roskilde og opland. Den 1. marts åbner vi Frisør, Paryk og Hairextensions salon i Sankt Ols Gade 10 A BESTIL TID PÅ TLF. 4631 0881

HOW – House of Waldorf har de seneste 40 år specialiseret sig i hårløsninger og vi har leveringsaftaler med producenter fra hele verden. Fra vores store salon i København gennemprøver og forbedrer vi hele tiden produkterne, så vi leverer det bedste til enhver tid.

Vi tilbyder alle former for hairextensions til både forlængelse og fortykkelse af det eksisterende hår, samt alle former for toppe og parykker. Parykker leveres i både ægte hår og fiberhår og de kan fås i alle farver og i et væld af frisurer. I oktober indgik vi en aftale med Roskilde kommune og vi skal de kommende 4 år levere parykker til byens borgere.

I salonen vil der, lige som hidtil, være fokus på den personlige betjening. Vi sætter en time af til klipning så vi har god tid til vejledning
og skøn hovedbundsmassage samt gennemarbejdet klip, der holder formen. Som en service tilbyder vi at klippe dit pandehår imellem klipningerne.

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen
Med venlig hilsen
Charlotte Elsted
Indehaver

ÅBNINGSTIDER:
Mandag: Lukket
Tirsdag: 09-18
Onsdag: 09-18
Torsdag: 09-19
Fredag: 09-18
Lørdag: 08-14

BOOK TID ONLINE HER >>

ADRESSE
HOW by Charlotte Elsted
Sankt Ols Gade 10 A
4000 Roskilde
Tlf. 4631 0881
Info@hairbyhow.dk