Tag med på rejsen

Som ansvarlig leverandør af hår er det blevet mere og mere vigtigt at følge hårets rejse

For det første vil vi vide , hvor håret kommer fra og hvordan det bliver behandlet.

For det andet vil vi være sikre på, at alle der arbejder med håret undervejs behandles ordentligt.

Tag med på vores rejse ud til leverandørerne.

Indien

Kina

Ukraine

Indien er klart den største leverandør af hår i verden

Indisk hår egner sig bedst til at kombinere med et skandinavisk hår, da strukturen, modsat det kinesiske, ligner det europæiske hår og fordi det indiske hår traditionelt er ”jomfruhår.” Dvs hår der ikke er har været kemisk behandlet med farver og permanent. Unge indiske kvinder kan to gange i livet donere en hestehale til det lokale tempel, som herefter sælger det på auktion for at skaffe penge til templet. Deraf navnet Tempelhår.

Kina er verdens største producent af hårløsninger

Langt de fleste hårløsninger produceres i Kina, hvor også HOWs Contact Skin blev udviklet for snart 50 år siden. I dag knyttes parykker og toupéer af unge kvinder efter individuelle mål med det hår, vi har udvalgt til dem i Indien. Det samme gælder naturligvis vores extensions, hvor det er særdeles vigtigt at sikre sig den bedste hårkvalitet.

Europæisk hår er verdens bedste hår – til europæere

Vores eget Splendid Hair tape-on er produceret i højeste kvalitet med ægte hår fra Europa i en kvalitet der i kke tidligere er set i Danmark. Håret matcher perfekt med stukturen på det fine skandinaviske hår, da det ikke bleget for at fjerne skællaget. Produktionen i Ukraine har pga krigen været under stort pres, hvorfor vi pt kun kan levere lagervarer. Vi var dernede før krigen startede.